Är det värt att automatisera din webb och säljprocess?

Ta vårt självtest på 2 minuter för att komma fram till om ditt företag skulle kunna dra nytta av Marketing Automation, och hur mycket du kan tjäna eller spara genom att använda det. Testet är baserat på forskning från bland annat Gartner och Forrester. Din rapport genereras automatiskt när du har gått igenom testet.

Utbildning

Bygg din egen Leadsmaskin

Under den här fullmatade praktiska halvdagen kommer du få reda på hur du skapar en leadsmaskin på  autopilot, hur du sätter mätbara mål, bygger varumärket, skapar värde för besökaren och  konverterar fler besökare till heta leads.

Leadsmaskinen

Leadsmaskinen är en kampanjplattform som utför all den vanliga magin som ett marketing automation verktyg gör, det är bara mycket enklare att förstå och använda. Vi har skalat bort allt onödigt och fokus ligger på att du ska kunna konvertera så många som möjligt av dina kontakter till säljklara leads.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev:

Weekly Prospector:
The Strategic Marketer

Varje vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev med en del av våra egna artiklar och även ett par favorit artiklar från webben som tipsar om allt från marknadsföring till sälj. För att alltid hålla dig uppdaterad om det senaste inom allt som har med detta att göra, fyll i din information nedan så kommer du få nyhetsbrevet.