2016 året för automatisering, 12 Content Marketing trender, om Onboarding och 5 frågor så dina affärer inte hamnar i icke-beslut (Veckans Leadare #3 2016)

Den Strategiske Marknadsföraren
från skaparna av Otto®

2016 – Året för automatisering

I ett nytt år letar alla ledare efter förändringarna som ger nya fördelar. Finns det någon ny process, produkt eller tjänst som förbättrar försäljning och vinst? Här går vi på djupet i hur 2016 kan bli året för automatisering för små och medelstora organisationer runt världen.

Läs mer»


12 Content Marketing Trender som kommer att dominera 2016 (Infographic)

 

Simpli Learn har satt samman en fantastisk infographic med 12 av de trender som de tror kommer att påverka Content Marketing världen 2016. Medan företag och bloggar blir mer kreativa i hur deras content marketing kampanjer görs, är det vitalt att hitta rätt vägar.


 

Varför ”Onboarding” är den viktigaste delen av kundens köp-resa

Vi tror själva på att kunden måste känna sig komfortabel med inte bara våra produkter utan genom hela resan till valet att anamma dem och vi uppmanar alltid kunder att t ex delta i webbinarier för att få bättre förståelse och få ut maximal nytta. Det är anledningen till att vi fann den här artikeln intressant:

Läs mer»


Fem frågor för att försäkra dig om att du inte förlorar affären på grund av ett icke-beslut

Det händer oss alla. En klients köpprocess drar sakta men säkert ut i tiden. Från veckor till månader. Vid sådana tillfällen kommer här fem frågor att ställa till dig själv:

Läs mer»


Veckans ”Leadare” – Den Strategiske Marknadsföraren ges ut till företag av Sonician AB. Marketing Automation specialisten i Göteborg och Stockholm och skapare av den jämförelseledande Marketing Automation lösningen ”Otto® med Bulk-CRM och Autopilot.

Få reda på om Marketing Automation och Otto® skulle vara relevanta för dig:
Ta vårt 2-min-test (klicka här)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *