Att vara en skicklig talare, omtalad marknadsföring, produktivitet och kundservice (Veckans Leadare #23 2016)

Veckans Leadare #23 2016: Att vara en skicklig talare, omtalad marknadsföring, produktivitet och kundservice

 

13 överraskande effektiva tips för att skapa innehåll som kommer bli omtalat

Vi har lagt denna artikel högst upp i nyhetsbrevet denna vecka för att den kan ge mest värde för alla marknadsförare där ute. Speciellt de som arbetar med content marketing och som vill höja chanserna till att bli omtalade genom att använda inbound marknadsföring. Detta är en ganska lång läsning men dessa 13 tips är värt det. När du har lite tid, klicka för nedan för att läsa vidare.

Läs mer»


5 tips som kommer göra dig till en skicklig talare

Vi har alla erfarat nerver när vi ställer oss inför ett rum fullt av människor för att hålla en presentation eller ett tal. Även de bästa talarna känner sig nervösa vid vissa tillfällen. Här är några tips på hur du ska behålla kontrollen och känna dig bekvämare än någonsin med att hålla din presentation!


8 sätt att bli en mer produktiv marknadsförare
Önskar du ibland att du var mer produktiv i ditt arbete? Vi har satt samman 8 sätt som kan hjälpa dig med just detta. Artikeln behandlar också energitjuvar samt verktyg för att handskas med dem. Denna artikel kan vara intressant för den som vill behålla fokus nu innan sommaren då det är lätt att drömma sig bort i sommarplaner och tankar kring vad som ska göras i det fina vädret.

Läs mer»


Varför dålig kundservice bränner dina resultat (Infographic)

Att skapa en positiv kundupplevelse är något vi anser att varje organisation strävar efter. Att kunna omvända en kund till en ambassadör är en prestation som varje organisation bör vara stolt över! Här är några riktigt bra infographics om varför dålig kundservice kan ha ett mycket stort intryck på ditt ekonomiska resultat, skapat av gänget på Marketing Profs.

Läs mer»Veckans Leadare – Den Strategiske Marknadsföraren ges ut till företag av Sonician AB, Marketing Automation specialisten och skapare av den jämförelseledande Marketing Automation lösningen Otto® med Bulk-CRM och Autopilot möjligheter.

Få reda på om Marketing Automation och Otto® skulle vara relevanta för dig:
Ta vårt 2-min-test (klicka här)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *