Om att överleva misstag, sneakpeak i MA (marketing automation), gratis marknadsföringsverktyg och udda kampanjer (Veckans Leadare #20 2016)

Hur du överlever stora misstag i e-post

Om du någonsin har skickat ett mejl precis samtidigt som du insett att du har gjort ett stort misstag så är denna artikel för dig. Artikel är från inbound.org och har några riktigt bra råd för att du ska kunna komma över pinsamma misstag som fick dig att verka oproffessionell. Det kan vara ännu värre när det gäller massmejl eller nyhetsbrev, läs nedan om hur du överlever dessa misstag.

Läs mer»


En sneakpeak på vilka funktioner du behöver i ditt marketing automation-program

Det blir mer och mer populärt att använda Marketing Automation, speciellt inom små och medelstora organisationer. Det kan dock vara svårt att förstå vilka funktioner du behöver i ett marketing automation program. Läs denna artikel för att få reda på vilka fördelar du bör kräva från ditt Marketing Automation program.

10 gratisverktyg för marknadsföring online som varje småföretagare behöver

Alla har olika åsikter om vilka verktyg som bör användas för marknadsföring, hur ska du kunna veta vilka som är bäst? Moz Blog har satt ihop en lista på vilka verktyg som är en nödvändighet för varje småföretagare. Det bästa är att majoriteten av dessa vertyg är gratis! Kolla in listan för att se om det är något du redan använder eller något nytt du kan dra nytta av.

Läs mer»


6 ovanliga marknadskampanjer som faktiskt fungerade

Den sista artikeln vi valt denna vecka är rolig och enkel. Här redogör Hootsuite för sex stycken udda marknadskampanjer som faktiskt fungerade. Läs denna artikel om du letar efter fräsch inspiration inför din nästa kampanj.

Läs mer»Veckans Leadare – Den Strategiske Marknadsföraren ges ut till företag av Sonician AB, Marketing Automation specialisten och skapare av den jämförelseledande Marketing Automation lösningen Otto® med Bulk-CRM och Autopilot möjligheter.

Få reda på om Marketing Automation och Otto® skulle vara relevanta för dig:
Ta vårt 2-min-test (klicka här)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *