Om att undvika pengafällor, lärdomar från Ascend2 om digital marketing, likheterna mellan SEO-kampanj och TV-serie (Veckans Leadare #17 2016)

7 fakta om Marketing Automation

Marketing Automation har blivit allt mer populärt och är nu den snabbast växande tjänsten inom CRM-relaterade verktyg. Vi på Sonician har samlat några huvudsakliga fakta och sammanställt dem i en presentation för att du ska kunna se vad det är som gör att denna industri exploderar.

Se presentationen»


8 vanligaste sätten som gör att mindre företag förlorar pengar på sin marknadsföring.

Undvik de vanligaste fallgroparna genom att läsa denna artikel från marknadsdirektören Brian Sutter, publicerad på Entrepeneur. Lär dig istället använda din marknadsföringsbudget på bästa sätt och maximera effekten av den. Klicka nedan för att kolla in de åtta punkterna.

”Vad jag lärde mig från Ascend2’s 2016 ‘State of Digital Marketing Report'”

Ascend2 är ett företag som gör research inom marknadsföring och släpper gratis rapporter på olika aspekter inom marknadsföringsbranschen. I mars 2016 släpptes en rapport med namnet ‘State of Digital Marketing’. Vår Luke Goodwin, gick igenom rapporten och utvärderade vad han lärde sig från innehållet. Klicka på länken nedan för att se lärdomarna.

Läs mer»


Hur arbetet med din lokala SEO kampanj kan liknas med att skriva en komediserie

Enligt kolumnisten Jenny Foster så är det möjligt att se flera likheter mellan en lokal SEO kampanj och att skriva ett TV-serieavsnitt. Båda följer en viss upprepad formel för framgång och komponenterna i kärnan är tydligen väldigt lika. För att läsa denna underhållande jämförelse på Search Engine Land, klicka på denna länk:

Läs mer»


 

Ha en fin valborgshelg!

Veckans Leadare – Den Strategiske Marknadsföraren ges ut till företag av Sonician AB, Marketing Automation specialisten och skapare av den jämförelseledande Marketing Automation lösningen Otto® med Bulk-CRM och Autopilot möjligheter.

Få reda på om Marketing Automation och Otto® skulle vara relevanta för dig:
Ta vårt 2-min-test (klicka här)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *