Om förtroende, effektivitet, MA för småföretagare och att öka försäljning via CRM. (Veckans Leadare #21 2016)


8 sätt att skapa trovärdighet och förtroende med content marketing

Det finns en risk att du blir förbisedd eller att ingen tar dig seriöst, om du inte har hög trovärdighet i din marknadsföring. Denna artikel från en blogg på TopRank har några riktigt bra råd för att förhindra detta. Klicka på länken nedan för att se tips på hur du kan skapa värde i din marknadsföring och närma dig din målgrupp på ett sätt som skapar förtroende.

Läs mer»


B2B Marketing Automation: Inte bara för jättarna

Tror du att Marketing Automation bara är för stora företag? Denna artikel från Business.com förklarar hur organisationer av alla storlekar kan dra nytta av det. Klicka nedan om du är nyfiken på hur Marketing Automation även kan ge värde för mindre företag och organisationer.

Hur hjälper CRM dig att sälja?

Att inte använda ett CRM (customer relationship management) system är i princip otänkbart i stora organisationer. Dock använder många små och medelstora företag fortfarande traditionella metoder för att lagra kontaktinformation. I denna artikel förklarar vi hur en CRM databas kan hjälpa till att förbättra företagets försäljning! Klicka på länken nedan för att läsa hur din försäljning kan öka.

Läs mer»

5 sätt att arbeta mindre men få mer gjort

Bra arbetsetik är mer än bara ett evigt strävande. Enligt denna artikel i Entrepreneur.com så handlar det mer om att ta vara på sin tid genom fokus på att arbetet ska ske effektivt samt att veta om när det är dags för avkoppling. De fem punkterna i denna artikel är något vi alla bör bli påminda om då och då.

Läs mer»Veckans Leadare – Den Strategiske Marknadsföraren ges ut till företag av Sonician AB, Marketing Automation specialisten och skapare av den jämförelseledande Marketing Automation lösningen Otto® med Bulk-CRM och Autopilot möjligheter.

Få reda på om Marketing Automation och Otto® skulle vara relevanta för dig:
Ta vårt 2-min-test (klicka här)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *