Om infographics, strategi, MA (marketing automation) och det bortglömda attributet för framgång (Veckans Leadare #22 2016)

7 Infographics som varje marknadsförare bör se

Infographics har blivit ett riktigt bra sätt att illustrera och bryta ner komplex information till något som är lätt att ta till sig visuellt. Det är extra hjälpsamt när det kommer till att informera människor om fördelar eller nackdelar inom ett speciellt ämne. Därmed har infographics blivit ett måste i varje marknadsförares verktygslåda. Här är 7 infographics som alla marknadsförare bör se, och som handlar om allt från content marketing till om marknadsförare själva. Ta en titt genom att klicka på länken nedan!

Läs mer»


3 sätt att förbättra din Content Marketing strategi

Om du har svårt att utveckla din strategi inom vad för marknadsföringsinnehåll du ska ha under 2016, så kan dessa tre tips hjälpa dig. Användargenererat innehåll kan stärka ditt företag och skapa fantastisk utdelning för marknadsföringsinsatser. Det kan dock vara svårt att styra. Tidningen Entrepreneur har undersökt frågan och ger dig tre tips för att förbättra ditt marknadsföringsinnehåll.


5 anledningar till varför du behöver Marketing Automation just nu

Marketing Automation används idag av organisationer inom både B2B och B2C. Det började med att stora internationella företag använde Marketing Automation, men nu har det blivit populärt till och med för enmansföretag. Men varför behövs det? Här är fem anledningar till varför du inte kan gå miste om Marketing Automation längre.

Läs mer»


Många har glömt det viktigaste attributet för framgång

Detta är en riktigt bra artikel som påminner om vad som är viktigt när det kommer till att sälja och leda. Detta är en ny källa i vårt nyhetsbrev, artikeln kommer från Anthony Iannarino och hans blogg; ‘The Sales Blog’. Här förklarar han hur karaktär spelar stor roll i framgång, speciellt inom säljmöjligheter.

Läs mer»Veckans Leadare – Den Strategiske Marknadsföraren ges ut till företag av Sonician AB, Marketing Automation specialisten och skapare av den jämförelseledande Marketing Automation lösningen Otto® med Bulk-CRM och Autopilot möjligheter.

Få reda på om Marketing Automation och Otto® skulle vara relevanta för dig:
Ta vårt 2-min-test (klicka här)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *