Om kundkritik, att övertyga, Marketing Automation och taktik på sociala medier (Veckans Leadare #25 2016)

12 tips för att handskas med negativ kritik från kunder

Att kunna handskas med negativ feedback från kunder kan kännas obekvämt. För att säkerställa att du inte framstår som en besserwisser, så är en balanserad dialog mellan båda parter nyckeln. Här är tolv tips för att kunna ta emot negativ kritik, vända den till konstruktiv och använda den på ett positivt sätt.

Läs mer»


Använd dessa 10 ord för att få igenom din vilja

Vi har alla våra små knep för att få igenom vår vilja, men med olika nivåer av framgång. Att vara kapabel till att ha mer kontroll över den inverkan våra ordval har varje dag skulle antagligen göra stor inverkan på om vi får vad vi vill ha. Försöker du få det där nya stora kontraktet signerat? Hoppas du på en utlovad befordran på jobbet? Då är denna artikel för dig, läs för att se vilka ord du bör använda för att få igenom dina önskemål.


Hur Marketing Automation skulle ge effekt i ditt företag

När vi implementerar ett nytt system eller program i vårt företag, så hoppas vi alla att det ska leda till en förändring till det bättre. Men vad skulle implementerande av Marketing Automation göra för skillnad i ditt företag? I denna artikel har vi satt samman fakta och förtydligande, läs nedan om vad Marketing Automation kan göra för skillnad för din verksamhet.

Läs mer»


5 gammaldags tekniker inom sociala medier som inte längre fungerar (och vad du bör göra istället)

Att använda sociala medier i sin marknadsföring har nu blivit normen. Över de senaste åren har det presenterats allt fler tekniker att följa för att på lättast sätt nå sin målgrupp. Idag har konsumenter bättre koll på marknadsföringstaktiker i sociala medier, så därmed har Buffer utvärderat vilka tekniker som inte längre är effektiva och hur du bör gå tillväga istället.

Läs mer»


GH

Ha en riktigt skön midsommar!

Som ni märker kommer Veckans Leadare på torsdagen i stället för fredagen, då vi hoppas på att ni och vi får fira i det gröna, men är tillbaka på nästa fredag igen!


Veckans Leadare – Den Strategiske Marknadsföraren ges ut till företag av Sonician AB, Marketing Automation specialisten och skapare av den jämförelseledande Marketing Automation lösningen Otto® med Bulk-CRM och Autopilot möjligheter.

Få reda på om Marketing Automation och Otto® skulle vara relevanta för dig:
Ta vårt 2-min-test (klicka här)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *