Om värdebaserad prissättning, meningsfullt arbete, hur du skriver mejl och e-handel efter brexit (Veckans Leadare #26 2016)

 

Hur du implementerar en värdebaserad prissättning

En värdebaserad prissättningsstrategi handlar först och främst om att försäkra dina kunder om värdet de köper. Att använda detta som prissättningsstrategi gör det möjligt för varumärken att få en bild av vad deras kunder värdesätter och vad som förväntas erbjudas för ett visst pris. I denna artikel går vi in på detalj i hur du kan implementera en sådan strategi.


Detta är vad som händer när anställda finner mening i sitt arbete

Att man vill ha ett meningsfullt arbete är något som ofta är underförstått. Men är det verkligen en nödvändighet att anställda känner att deras arbete är meningsfullt? I denna artikel konstaterar en bloggare på Entrepreneur.com vad skillnaden faktiskt blir när anställda finner mening i sitt arbete.

Läs mer»


Hur du får alla dina pitch mail öppnade och besvarade

Här är ännu en bra artikel publicerad på Entrepreneur.com, denna gång handlar det om hur du får alla dina säljmejl öppnade och svarade. Artikeln ger 5 bra tips på hur du ska gå tillväga för att göra en effektiv pitch via email. Klicka nedan för att läsa tipsen att ha i åtanke inför ditt nästa utskick.

Läs mer»


E-handel i Storbritannien efter brexit; fördelar, nackdelar och möjligheter

Vad händer egentligen med E-handeln i Storbritannien efter brexit? Här har Econsultancy sammansatt vad de tror kommer förändras och vad lämnandet av EU innebär för landets E-handel. Klicka nedan för att läsa artikeln som tar upp både fördelar, nackdelar och möjligheter för Storbritannien efter brexit.

Läs mer»Veckans Leadare – Den Strategiske Marknadsföraren ges ut till företag av Sonician AB, Marketing Automation specialisten och skapare av den jämförelseledande Marketing Automation lösningen Otto® med Bulk-CRM och Autopilot möjligheter.

Få reda på om Marketing Automation och Otto® skulle vara relevanta för dig:
Ta vårt 2-min-test (klicka här)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *