Om vinst från sociala medier, säljprocesser, spännande kortkommandon och knep för inlärning. (Veckans Leadare #27 2016)

Hur denna digitala byrå drev vinst från sociala medier (och hur du också kan göra det)

Detta fallstudie från Buffer handlar om hur ett digitalt marknadsföringsstartup i Storbrittanien har använt sociala medier. Denna byrå har använt sociala medier som sitt huvudsakliga tillvägagångssätt vilket drivit vinst för deras kunder. Fallstudien beskriver hur de gick till väga för att närma sig kunder och hur de använde plattformar på sociala medier som kanaler.

Läs mer»


Tidningskungen & Bonniers säljprocess och erfarenhet av Otto [Video: 1:39]

I denna video finner ni hur Bonnierbolaget Mediafy med Tidningskungen som berättar om hur de går till väga med sin säljstrategi och deras erfarenhet från Marketing Automation systemet Otto. Klicka nedan för att höra mer om deras strategi och upptäckter. säljprocesser


Vettiga kortkommandon på tangentbordet för

marknadsförare

Alla gillar inte kortkommandon, men om du inte gör det så har du antagligen inte använt dem korrekt eller upptäckt behändigheten ännu. Artiklarna nedan avslöjar några av de bästa kortkommandon som är gömda på tangentbord för alla er som på något sätt jobbar med marknadsföring!

Läs mer om Mac’s kortkommandon»

Läs mer om PC’s kortkommandon»


Varför 5-timmars regeln används av människor som är riktigt engagerade i livslångt lärande

Detta är en metod som du kan tillämpa i ditt livslånga lärande. Det börjar bli mer och mer svårt att säkra att vi har tid för oss själva och inte minst för att uppnå våra mål. Läs hur Benjamin Franklin och Bill Gates organiserade sin tid för att försäkra sig om att de alltid fortsätter att lära sig nya saker.

Läs mer»Veckans Leadare – Den Strategiske Marknadsföraren ges ut till företag av Sonician AB, Marketing Automation specialisten och skapare av den jämförelseledande Marketing Automation lösningen Otto® med Bulk-CRM och Autopilot möjligheter.

AvregistreraSonician’s Otto® – skola med Promo Code

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *