Om att bli ägare, lyckliga kunder, 6 bästa tipsen om MA (marketing automation), sommarledighet och crowdfunding. (Veckans Leadare #24 2016)

Nyckelfaktorn för hälsosamma och lyckliga kundrelationer

Pengar är inte det enda värdet i ett företag. Den kollektiva attityden och nöjdheten bland dina kunder är precis lika viktigt, vilket också påverkar pengaflödet i slutändan. Hur du behandlar dina kunder, deras önskemål och behov har självklart direkt inverkan på hur ditt företag presterar och lyckas. Läs nedan om dessa nyckeltips för att få glada och nöjda kunder, skrivna av en bloggare på Entrepreneur.com.

Läs mer»


De 6 bästa tipsen för Marketing Automation

Svenska tidningen Internetworld har samlat ihop några expertråd att ha i åtanke när du vill kicka igång med Marketing Automation (vår egen Henrik Rudberg är också med!). Klicka nedan för att ta del av bra citat och få reda på proffsens bästa tips.


4 enkla steg för att få Marketing Automation att göra ditt jobb under semestern

Känner du dig stressad över hur det ska gå med jobbet under din semester? Eller känns det som att saker kommer att släpa efter? Svaret är automatisering. Med Marketing Automation kan du slappna av under semestern och njuta av din ledighet. Ingen vill komma tillbaka till ett översvämmat skrivbord och stress. Klicka nedan för att läsa de fyra enkla stegen för att få Marketing Automation att göra ditt jobb medan du ligger på stranden och solar.

Läs mer»


Hoppa ombord: Dags att äga ditt eget Marketing Automation företag?

Sonician har nu inofficiellt lagt upp en finansieringsrunda för vår vidare expansion. Eftersom vi gör det genom crowdfunding, är vi mycket glada för att kunna ge dig som läsare av vår Veckans Leadare en första möjlighet att hoppa ombord och bli delägare tillsammans med oss. Vi kommer först att hålla en privat omgång fram till tisdag och eftersom du härmed är inbjuden, så kommer du få 10% extra aktier om du ansluter dig till oss innan tisdagen 21:a juni.

Nu kan du göra det från idag 9358kr och uppåt, men när vi officiellt lanserar från så lite som 2806kr, om än du då inte kan få de 10% extra aktierna.

Förutom att gå med i vårt växande företag där vi tänker ge bästa möjliga avkastning, så vill vi dessutom erbjuda följande till dem som vill hoppa i samma båt som vi:

• Du får en affiliate-kod att ge till en potentiell kund med vilken de får 20% rabatt på ett Otto-system OCH du får 20% kickback också. (Värdet, alltså rabatten till kunden plus din kickback blir alltså hela 4277kr för en Otto light för ett år, och så mycket som 25 877kr för en Otto Enterprise).

• Du får delta kostnadsfritt i vår Marketing Automation Certification och får därigenom också ett test-system (värde 1990kr).

• Om du delar vår önskan att hjälpa dem som behöver mest hjälp så kan du dessutom slå två flugor i en smäll: Ett Otto-system blir donerat i ditt namn till en hjälporganisation eller en icke-vinst drivande organisation du själv väljer för ett år vid en investering över €5,000. (Värdet här är svårare att beskriva, då de ideella organisationer som hittills använt det har ökat sin egna sponsringar riktigt rejält, liksom kunnat automatisera mer av sin kommunikation till medlemmar för att avlasta sina resurser så de kan spendera sin tid där deras hjälp behövs som mest).

Om du är intresserad att komma in tidigt som delägare i ett växande bolag på en starkt växande marknad så klicka på länken nedan för mer detaljer, och tryck på ”join us”-knappen!

Se mer detaljer och 2:58 min videon»Veckans Leadare – Den Strategiske Marknadsföraren ges ut till företag av Sonician AB, Marketing Automation specialisten och skapare av den jämförelseledande Marketing Automation lösningen Otto® med Bulk-CRM och Autopilot möjligheter.

Få reda på om Marketing Automation och Otto® skulle vara relevanta för dig:
Ta vårt 2-min-test (klicka här)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *