OM Marknadsföringsautomatisering (marketing automation), Drivkraft i Företag, Digital Marknadsföring och Negativ Feedback (Veckans Leadare #13 2016)

Den Strategiske Marknadsföraren
från skaparna av Otto®

Vad är Marketing Automation? Den här veckan testade vi PowToon

Den här veckan testade vi något litet annorlunda. Vi tänkte vi skulle experimentera med PowToon som affärspresentationsupplägg. Vi ville se om det verkade möjligt att själva skapa en någorlunda vettig video på en arbetsdag, och det här är resultatet! I övrigt har vi ingen direkt anknytning just till PowToon, just.

Se resultatet i videon (1:29)»


Fem tecken på att du har tappat farten

Har du fokuserat på ett specifikt projekt? Och under tiden har andra aspekter ignorerats? Här är fem tecken på att ditt företag kan vara på väg att tappa fart.


Tio tecken på att du är en bättre digital marknadsförare än du trodde

Digital marknadsföring kan vara skrämmande. Många anlitar någon annan för att utföra det åt dem. Denna artikel från Inc.com förklarar varför vi själva inte är så dåliga på digital marknadsföring som vi en gång trott. Dessa tio tecken tyder på att du kan mer än vad du tror som digital marknadsförare.

Läs Mer»


”Ert användargränsnitt ser inte lika bra ut som MailChimps” – Att använda feedback positivt!

Lyssnar du på dina kunder också när de inte ger dig raving reviews? Jo, det gör du nog. Och förhoppningsvis agerar du också, även om du skulle uppskatta att bara höra bra grejer. Själva fick vi en återkoppling från Niko Fastman, VD på kompetensinstitutet och mannen bakom topthinkers.org, om vad han tyckte om att använda Otto jämfört med MailChimp. Somligt var bra, men han gav oss också kritik vi kanske inte hade väntat oss direkt…

Läs Mer»


Veckans Leadare – Den Strategiske Marknadsföraren ges ut till företag av Sonician AB, Marketing Automation specialisten i Göteborg och Stockholm och skapare av den jämförelseledande Marketing Automation lösningen Otto® med Bulk-CRM och Autopilot möjligheter.

Få reda på om Marketing Automation och Otto® skulle vara relevanta för dig:
Ta vårt 2-min-test (klicka här)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *