Nischad presenterar: Kundanskaffning på riktigt med Henrik Rudberg

Henrik

Ni är varmt välkomna att delta på utbildningen Kundanskaffning på Riktigt med Sonicians VD Henrik Rudberg! Utbildningen kommer hållas i både Stockholm (20/10 & 2/11) och i Göteborg (19/11). Du kommer veta precis hur du får fler, och fler kvalificerade kundämnen och hur de i högre grad kan konverteras till avslut. Utbildningen anordnas i samarbete med Nischad.

För anmälan, klicka dig vidare hit:
http://nischad.se/kundanskaffningsstrategi/

Mer information om utbildningen:

NYA KUNSKAPER
Du kommer inte bara att upptäcka hur du lägger upp din säljprocess för att följa kundens köpprocess, utan du kommer också att veta vilka delar du kan automatisera, och hur du kan få en kontinuerlig inblick i kundens beteende så du kan fånga upp fler kundämnen, och få högre konvertering till avslut.

INNEHÅLL
Vi kommer att gå igenom den grundläggande psykologin i en beslutsprocess hos en kund i såväl B2C som B2B-sammanhang oavsett om kunden går in i en butik, blir uppringd per telefon, möts upp på en mässa, får ett mail eller direktutskick, ser din annons eller har kommit in på din webbsida.

Du kommer sedan att få en grundläggande genomgång av hur du kan få högre marknadsföringsbudget genom högre konvertering i hur du fångar upp fler kundämnen (lead capturing), hur du kan hantera automatisering, hur du kan värma upp, respektive varmhålla tidigare kundämnen (lead nurturing), och hur du vet vilka det är mest lönt att lägga tid och resurser på (lead scoring).

DELTAGARPROFIL
Du måste ha en grundläggande inblick i marknadsföring och försäljning och bör någon gång ha tänkt igenom innehåll på en webbsida för att den ska tilltala en besökare.

Du kommer lättare att ta till dig kursens innehåll om du kan göra jämförelser mednågot du redan känner till varför det är önskvärt att du redan bör ha en relativt djup inblick i åtminstone en kundanskaffningsprocess som du anser fungerar (per telefon, DR, PR, via webb/butik/mässa etc), liksom dess grundläggande kostnader och övergripande konverteringsgrader (d v s ungefär hur många kontakter krävs för att komma till nästkommande nivå(er), t ex att få kontaktuppgifter, att få till möten, o s v fram till rena avslut till köp).

KURSTILLFÄLLEN
STOCKHOLM 20 OKTOBER 09:00 – 17:00
STOCKHOLM 2 NOVEMBER 09:00 – 17:00
GÖTEBORG 19 NOVEMBER 09:00 – 17:00

CHECKLISTA
Ta med: Bärbar dator med WiFi-möjlighet
Din kunskapsnivå: Medel
Pris: 6 450 kr exkl. moms

KURSLEDAREN
Henrik Rudberg har efter gedigen utbildning sålt och marknadsfört för hundratals miljoner kronor i olika roller i olika företag i Sverige, USA, Frankrike och Japan av såväl mångmiljonsystemprodukter i Business-to-Business (B2B) sammanhang som lågkostnadsprodukter mot både företag och konsumentmarknaden (B2B/B2C).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *